Onderwijsproject & backpacken

Project: Onderwijs project in Kaapstad in combinatie met backpacken langs de Garden Route, Zuid-Afrika

Deelname mogelijk: 2 weken; 1 week vrijwilligerswerk & 1 week backpacken langs de Garden Route

Prijzen staan in de tekst vermeld

Logo AI new

Projectcode : TU07/BACKP

 

button boeken donkergrijs

lijntje lang

Het project & backpacken langs de  GArden Route

 

Het project kort samengevat
 • Plaats: Kaapstad en Garden Route, Zuid-Afrika
 • Accommodatie: vrijwilligershuis & backpackers accommodatie
 • Project: onderwijs project in Kaapstad & backpacken langs de Garden Route
 • Duur: 2 weken (verlenging mogelijk)
 • Leeftijd: minimaal 16 jaar
 • Aantal vrijwilligers: maximaal 10
 • Voertaal bij het project: Engels
 • Kenmerk: mooie combinatie tussen vrijwilligerswerk en reizen
 • Update: vanwege de Corona crisis is dit project gesloten, het zal geopend worden januari 2021

 

Algemene informatie onderwijsproject & Garden Route tour / backpacken, Kaapstad, Zuid-Afrika

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen in Kaapstad en meer specifiek in Zuid-Afrika en nog specifieker op het gebied van onderwijs? Dan is dit een prachtig project voor enthousiaste vrijwilligers. Tijdens de week bij het onderwijs project ontdek je ook hde prachtige omgeving.

Dit project is speciaal samengesteld voor diegene die graag kennis willen maken met vrijwilligerswerk en daarnaast graag iets willen zien van Zuid-Afrika door middel van te backpacken. Het project is zeer geschikt voor mensen die werken en studenten die niet voor langere tijd naar Afrika kunnen gaan. Een combinatie waarbij je een week werkt bij het onderwijs project, Kaapstad ontdekt en een week deelneemt aan de Garden Route tour. De Garden Route verken je door middel van backpacken.

 

Week 1

 

Zondag, dag 1

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Kaapstad en word je opgehaald op het vliegveld om vervolgens naar je accommodatie (een backpackers hostel) in Muizenberg te worden gebracht. Je hebt tijd om je spullen uit te pakken en de omgeving te verkennen.

Maandag, dag 2

Vandaag word je naar de vrijwilligers accommodatie gebracht. Hierna volgt er een ochtend vol introductie. In de middag ga je met andere vrijwilligers naar het naschoolse project in sloppenwijk Khayelitsha.

Dinsdag, dag 3

Dit is de eerst hele dag vrijwilligerswerk. Je assisteert lokale leerkrachten op een lagere school. Na de lunch is het tijd voor sport en naschoolse activiteiten.

Woensdag, dag 4

Deze dag breng je door op de lagere school, het naschoolse opvang project en ontdek je Khayelitsha. Tijdens de lunch leer je meer over de geschiedenis van de sloppenwijk en proef je de lokale delicatessen. In de avonduren is er de gelegenheid een workshop te volgen.

Donderdag, dag 5

In de ochtend help je kinderen met een leerachterstand op school door 1-op-1 met ze aan het werk te gaan. In de middag zal je meehelpen bij het GAPA project. Dit staat voor Grandmothers Against Poverty and Aids. In de avond is er een spelletjes avond.

Vrijdag, dag 6

De ochtend breng je door op de lagere school en in de middag maak je de planning voor de vrijwilligers die volgende week op de scholen zullen werken.

Zaterdag & zondag, dag 7 & 8

Het weekend is ter vrije besteding en heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld de Tafelberg te beklimmen, een bezoek te brengen aan Robben Island, de zonsondergang te zien bij Camp’s Bay, te gaan paragliden of een bezoek te brengen aan een wijnboerderij in Stellenbosch of Franschoek (dit is allemaal niet bij de prijs inbegrepen).

 

Week 2

 

Maandag, dag 9

Vandaag word je opgehaald bij de vrijwilligers accommodatie in Muizenberg en vertrek je uit Kaapstad om langs één van de prachtigste wegen van Zuid-Afrika te rijden. Maar eerst maak je kennis met de Afrikaanse pinguïns, duik je met haaien (*) of ga je walvissen spotten (*).

(*) dit zijn optionele activiteiten, deze dienen apart geboekt en betaald te worden.

Dinsdag, dag 10

Vandaag rijd je langs Zuid-Afrika’s langste wijn route en eindig je in de struisvogel hoofdstad van de wereld; Outdshoorn. Je zal vandaag wijn proeven, struisvogels zien en de beroemde Cango Caves bezoeken. Dit is Zuid-Afrika’s oudste toeristische attractie.

Woensdag, dag 11

De volgende stop is Wilderness. Hier kan je kajakken, wandelen door een woud met een prachtige waterval en genieten van het uitzicht op de Indische Oceaan. In de avond kan je genieten van een zonsondergang op het strand.

Donderdag, dag 12

Als je durft, dan kan je bungeejumpen vanaf de hoogste commerciële bungee jump in de wereld (*), 216 meter . Of met een zip-line op canopy tour (*) door de bomen. De middag zal worden doorgebracht  in het Tsitsikamma National Park voordat er wordt vertrokken naar het ADDO Elephant Park.

Vrijdag, dag 13

Vandaag staat er een safari in het Addo Elephant Park op het programma. Hier vind je leeuwen, neushoorns en meer dan 600 olifanten. Er is ook een ochtend game drive van 2 uur met een gids (*).

Zaterdag, dag 14

Na de nacht in Wilderness te hebben doorgebracht (of Mosselbay) wordt de reis richting Kaapstad ondernomen. Onderweg is het nog mogelijk om te sandboarden of the skydiven (*) voordat je wordt afgezet bij een accommodatie in de stad. Aangeraden wordt om op zondag naar huis te vliegen. Mocht je toch op zaterdag naar huis willen vliegen, boek dan een vlucht die vertrekt na 20.00 uur.

(*) dit zijn optionele activiteiten die niet bij de prijs zijn inbegrepen en vooraf dienen te worden geboekt. Neem contact met ons op voor de juiste prijzen van de optionele activiteiten.

 

Het onderwijs project

 

Bij dit project assisteer je op scholen en leer je de kinderen kennen woonachtig in de sloppenwijken van de stad. Het is een prachtige omgeving om vrijwilligerswerk in Afrika te doen. Het biedt zo veel; prachtige stranden, de Tafelberg, Stellenbosch met de wijnlanden, Roben Island, Kaap de Goede Hoop, Boulders Beach, etc.

De schoolklassen in Afrika hebben gemiddeld tussen de 35 – 50 leerlingen per klas. Hierdoor is er weinig aandacht voor kinderen die beter presteren dan andere kinderen en is er zeker geen aandacht voor de kinderen die de lesstof niet kunnen volgen. Het is heel gewoon dat kinderen die niet mee kunnen komen twee maal achtereen blijven zitten.

 

Bijspijkeren

Vooral de kinderen die moeite hebben met de lesstof worden geholpen door de vrijwilligers die kiezen voor een onderwijs project. De kinderen krijgen in groepjes bijles van de vrijwilligers die de leerstof nogmaals met ze doornemen, totdat ze het begrijpen. Vaak is er ook geen tijd om leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren zoals zingen, nuziek maken, knutselen, etc. Hier kan je een eigen inbreng in hebben door bijvoorbeeld een muziekinstrument wat je bespeelt mee te nemen.

Belangrijk om te weten is dat de leerkracht altijd verantwoordelijk blijft voor de klas en je als klassenassistent werkzaam zal zijn.

 

Communicatie

De communicatie met de kinderen gaat in het Engels, daarom is het belangrijk dat je je goed verstaanbaar kan maken in deze taal. Vaak spreken de kinderen redelijk Engels en een plaatselijke taal. Door de hulp van een begeleider die zowel het Engels als de lokale taal goed beheerst kan je met de kinderen communiceren.

 

Bij het onderwijsproject krijg je te maken met de volgende werkzaamheden:

 

1. Werkzaamheden op scholen

Als vrijwilliger zal je assisteren en zorgdragen voor basis lessen op de lagere school. De rol van de vrijwilliger is de ontwikkeling van deze kinderen stimuleren, dit is nodig omdat deze scholen een groot gebrek aan voldoende leerkrachten en middelen hebben. Je helpt mee de kinderen klaar te stomen voor de lagere school, waar ook Engels wordt onderwezen. Je werkt met de kinderen en stimuleert ze door middel van spelen, zingen en leuke activiteiten.

 

2. Naschoolse opvang

Veel kinderen komen uit gezinnen met een alleenstaande moeder. Hun moeder is vaak nog aan het werk wanneer de school afgelopen is. Kinderen treffen dan thuis een leeg huis aan en gaan door de sloppenwijk zwerven. Dit leidt vaak tot (kleine) criminaliteit en misbruik van kinderen. Daarom zijn er diverse naschoolse activiteiten opgezet. Je helpt bij deze naschoolse opvang bij de volgende activiteiten: helpen met huiswerk, lezen, dansen, sporten, etc.

Een voorbeeld van een naschools opvang project is GAPA, dit staat voor Grandmother’s Against Poverty and Aids en bevindt zich in Khayelitsha.

 

Volunteer teachters needed

 

Backpacken langs de Garden Route 

Na een week mee geholpen te hebben aan het onderwijsproject in Kaapstad zal je worden opgehaald bij het vrijwilligershuis voor je tweede week. Dit is backpacken langs de bekende Garden Route of in het Nederlands, de ‘Tuinroute’. Na 6 dagen ben je weer terug in wat ze noemen “The mother City”.

 

Waarkom kiezen voor dit project in combinatie met backpacken?
 • Assisteer leerkrachten op lagere scholen in de sloppenwijken gedurende 1 week
 • Organiseer naschoolse activiteiten voor kinderen
 • Help kinderen met hun huiswerk
 • Spot de ‘Big Five’ in het Addo Elephant Park
 • Ga kanoën en wandelen in Wilderness
 • Dompel je onder in de Capetonian cultuur en ontdek lokale restaurants, musea, markten en het nachtleven
 • Ga bungee jumpen vanaf wereld’s hoogste brug
 • Bezoek de wereldberoemde wijn route
 • Help mee met huiswerk, lezen, handwerk projecten en nog veel meer
 • Maak internationale vrienden voor het leven

 

Locatie

Bij het onderwijsproject in Kaapstad ben je werkzaam in Khayelitsha en Philippi. Vaak worden deze plaatsen aangeduid als “dump plaatsen van de Apartheid”. De Cape Flats zijn een melting pot van verschillende culturen, ethniciteiten en talen. Ondanks vele verschillen zijn er veel parallelen; grote armoede, misbruik, werkeloosheid en HIV/AIDS.

Khayelitsha is de grootste township en hier zijn de meeste projecten gesitueerd. Khayelitsha heeft zo’n 2 miljoen inwoners, inwoners woonachtig in verschillende soorten huizen, van krotten gemaakt van afvalhout of ijzer tot grote stenen huizen. Als vrijwilliger verblijf je in een vrijwilligershuis in Muizenberg (zie accommodatie).

 

Public Holidays en schooltermijnen 2021

Tijdens de schoolvakanties kunnen de activiteiten verschillen van bovenstaande omschrijving. Dit omdat de scholen dan zijn gesloten. Er zullen andere activiteiten voor in de plaats komen.

Schooltermijnen:

11 januari 2021 – 26 maart 2021, Term 1

13 april 2021 -25  juni 2021, Term 2

20 juli 2021 – 1 oktober 2021, Term 3

12 oktober 2021 – 10 december 2021, Term 4

Tussen de termijnen in is het vakantie en zijn de scholen gesloten.

 

Public Holidays 2021

1 januari, 21 maart, 22 maart, 2 april, 5 april, 27 april, 1 mei, 16 juni, 9 augustus, 24 sepember, 16 december, 25, 26 en 27 december 2021. Op deze dagen ben je vrij.

Het project ziet er dan anders uit als het vakantie is, er wordt dan niet gewerkt op scholen. Er wordt dan meer gewerkt bij Holiday Clubs. Tijdens een Public Holiday ben je vrij.

Weer

Zuid-Afrika heeft een klimaat dat voor reizigers ideaal is: het hele jaar kan het land bezocht worden. De zomer op het zuidelijk halfrond, waar Zuid-Afrika gelegen is, loopt van december tot en met februari. Dit is de periode waarin ook de meeste neerslag valt. Nat is het land zeker niet. In en rondom Kaapstad, aan de zuidwestkust, is het ‘s zomers droog. De zomers zijn aangenaam warm met 25°C aan de kust en tegen de 30°C landinwaarts. Het westelijke gedeelte, waar de Kalahariwoestijn ligt, is het warmst (35°C). In de winter, juni tot september, zakt het kwik tot 20°C. Aan de zuidwestkust is het dan nog wat koeler.

 

Eisen

Het onderwijs project is geschikt voor vrijwilligers vanaf 16 jaar, er is geen ervaring vereist. Er is geen maximum leeftijd. Voor vertrek raden wij aan boeken te lezen over Zuid-Afrika, Apartheid en HIV/AIDS. Als je 16 of 17 jaar bent dienen je ouder toestemming te geven voor je deelname.

Bij deelname aan een project van TravelUnique is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) een vereiste. Deze VOG dient voor vertrek in ons bezit te zijn en mag niet ouder dan 6 maanden zijn.

 

Reizen naar Zuid-Afrika onder de 18 jaar

Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Zuid-Afrika heeft de immigratiewetten aangescherpt. Een belangrijke verandering in deze wetswijziging is de nieuwe plicht voor reizende ouders met minderjarige kinderen om in het bezit te zijn van een afschrift van de geboorte akte van hun kinderen. Ook voor alleenreizende minderjarigen hebben de nieuwe regels consequenties.

Deze nieuwe regels zijn van kracht vanaf 1 juni 2015. Ben je 16 of 17 jaar en reis je alleen naar Zuid-Afrika dan dient de volgende documenten mee te nemen als je alleen reist:

 • Een geldig paspoort
 • Een origineel uittreksel uit het geboorteregister
 • Een gelegaliseerd kopie van het paspoort van je ouders
 • Een Letter of Acceptence of Responsibility (door ons verstrekt)
 • Een kopie van het paspoort van een medewerker van African Impact (door ons verstrekt)

 

African Impact

Bij aankomst bij je vrijwilligersproject word je door African Impact gevraagd de “Terms and Conditions & Code of Conduct” te lezen en te ondertekenen. Je tekent o.a. voor de volgende zaken:

 • Dat African Impact niet verantwoordelijk is voor ongevallen, kwijt geraakte spullen, ziekten, etc.
 • Je zelf verantwoordelijk bent voor een geldig paspoort, visum, etc.
 • Als je voortijdig het project verlaat je geen recht hebt op een terugbetaling van je geld
 • Dat je je houdt aan de Gedragsregels (Code of Conduct)

Wil je voor aanvang van je project de regels ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

Flexibiliteit

Aan het werk gaan in Afrika kan een opwindend avontuur zijn maar soms ook een ontmoedigende onderneming. Wij beiden je de kans om werkervaring in Afrika op te doen, de mensen te leren kennen in een gestructureerd project waarbij op je veiligheid wordt gelet.

Er is een projectcoördinator aanwezig die je de gehele periode zal begeleiden. Daarnaast is er bij aankomst een uitgebreide oriëntatietraining dit er voor zal zorgen dat je het meest haalt uit deze uitdaging.

Aanpassingsvermogen aan het lokale systeem is een vereiste. Er wordt nauw samengewerkt met plaatselijke hulpverleners en de lokale politieke systemen om er zorg voor de dragen dat een vrijwilliger maximaal profijt heeft van zijn of haar bijdrage, maar wees flexibel.

 

AI onderwijs project en backpacken kaapstad zuid-afrikalijntje lang

LANDENINFORMATIE

 

Zuid-Afrika

Er is geen land met zoveel variatie als Zuid-Afrika. En het is zo makkelijk te bereizen. Zuid-Afrika wordt wel eens “een wereld in één land” genoemd en dat is terecht. Je vindt er vele nationale parken, wildreservaten, schitterende natuurgebieden, moderne steden, gezellige dorpjes en prachtige verlaten stranden.

Zuid-Afrika heeft als bijnaam de “Regenboognatie”. Die naam dankt het land vooral aan de veelzijdigheid en veelkleurigheid van land, bevolking en cultuur. Dit alles maakt Zuid-Afrika tot een ideale bestemming.
Zuid-Afrika is de enige Fair Trade bestemming in de wereld. TravelUnique biedt ook een aantal Fair Trade projecten aan.

 

Kaapstad

Kaapstad, beoordeeld als top toeristen bestemming in de wereld en één van wereld’s mooiste steden; Kaapstad is een prachtige bestemming om vrijwilligerswerk te gaan doen. Kaapstad biedt diverse culturele uitstapjes, zoals Robben Island, The V&A Waterfront, Kaap de Goede Hoop National Park en Cape Point, het meest zuid-westelijke punt van het Afrikaanse continent en nog veel meer. Daarnaast is er de mogelijkheid om prachtige wandelingen te maken, het strand te bezoeken, te surfen, de Tafelberg te beklimmen, tussen de pinguïns te zwemmen, Kaapstad heeft het allemaal.

 

Meer informatie
 • Lonely Planet: klik hier voor meer informatie
 • Wikitravel: klik hier voor meer informatie over Zuid-Afrika
 • Wikitravel: klik hier voor meer informatie over Kaapstad
lijntje lang

Praktische informatie

 

Ondersteuning

Ondersteuning en advies ontvang je van de lokale projectmanagers van African Impact en natuurlijk van TravelUnique. Vooraf ontvang je advies en informatie over je reis, je ontvangt een aantal weken voor vertrek het ‘pre-departure’ document over jouw project. Bij aankomst krijg je van het lokale team informatie over de huidige status van het project en alle informatie over je nieuwe leefomgeving.

 

Accommodatie

Je arriveert op zondag in Kaapstad. Hier wordt je opgehaald door een medewerker van African Impact, die je naar de accommodatie voor de 1e nacht brengt; een backpacker hostel. Op maandagochtend word je opgehaald en naar het vrijwilligershuis even verderop worden gebracht. Hier verblijf je in een volledig ingericht huis in Muizenberg, een buitenwijk van Kaapstad. Het huis is rommelig, studentikoos te noemen. Het huis ligt op een veilig perceel. In het huis bevindt zich een satelliet televisie. Alle kamers zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Mannen en vrouwen slapen gescheiden.

 

Kamers

Er is een woonkamer met keuken en slaapkamers voor het personeel. Voor beddengoed is gezorgd, voor handdoeken niet. Het huis heeft een kluis voor waardevolle spullen. In het huis is een conciërge aanwezig voor het bereiden van de maaltijden en een schoonmaakster die ook voor de was zorgt en de kamers 1 keer per week schoonmaakt. Helaas is er geen zwembad. Er zijn voldoende winkels in de directe omgeving.

Tijdens de Garden Route tour verblijf je in prima backpackers accommodaties. De accommodaties zijn gedeelde kamers met stapelbedden (een upgrade is mogelijk). Je hoeft voor de tour geen beddengoed of handdoeken mee te nemen.

 

Maaltijden

Je krijgt gedurende je eerste week in het vrijwilligershuis drie maaltijden per dag, ontbijt kun je zelf pakken en bestaat uit muesli, brood, thee en koffie. Lunch en het avondeten worden voor je klaargemaakt door een medewerker van het vrijwilligershuis. In het weekend moet je je eigen maaltijd maken omdat de leiding dan vrij is. In de weekenden is er ruimte genoeg om toeristische plekken te bezoeken en de omgeving te verkennen. Veel vrijwilligers zijn in de weekenden op stap.

 

Gezondheid

Veel van onze vrijwilligers nemen deel aan de projecten in Kaapstad gedurende onze zomermaanden juli en augustus. Het is dan winter in Zuid-Afrika. Dit betekent vaak overdag een aangename temperatuur van rond de 25 graden (en soms een dag regen). Maar ook dat het na zonsondergang flink afkoelt. In de nachten kan de temperatuur rond de 1-5 graden liggen. Dit is koud. Koud omdat bijna geen enkel huis in Zuid-Afrika beschikt over verwarming en dubbel glas. Hierdoor is het in de huizen vochtig koud. Dit leidt soms tot verkoudheid, oorpijn, bronchitis, etc. Houd hier rekening mee. Belangrijk is dat je voldoende warme kleding meeneemt (een winterjas, sjaal, dichte schoenen, etc).

 

Hoe er te komen?

Je kan direct van Amsterdam naar Kaapstad vliegen (KLM), maar het is goedkoper omdat via een tussenstop (Londen, Frankfurt) te doen (bijvoorbeeld via South African Airways). Bij aankomst op het vliegveld word je opgehaald door een lokale vertegenwoordiger van African Impact.
Voor reisadvies kan je natuurlijk altijd contact met TravelUnique opnemen.

 

Visum

Je hebt geen visum nodig voor Zuid-Afrika als je korter dan 90 dagen in het land verblijft. Bij de douane krijg je een sticker in je paspoort (let er op dat je minimaal 2 lege bladzijden in paspoort hebt). Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het paspoort moet tenminste nog 30 dagen geldig zijn na terugkomst. Verder moet je een vliegticket hebben met bevestigde terug- of doorvlucht.

 

Geld

De munteenheid in Zuid-Afrika is de rand (ZAR). De rand is onderverdeeld in 100 cent en wordt uitgegeven in munten van 1, 2, 5, 10, 20 en 50 cent en 1, 2 en 5 rand en biljetten van 10, 20, 50, 100 en 200 rand.

Bekijk hier de huidige koers van de Zuid-Afrikaanse rand.

Euro’s kun je op veel plaatsen omwisselen, maar pinnen is voordeliger. Vergeet niet je pinpas aan te zetten voor geldopname buiten Europa! Op luchthavens en in steden en dorpen kun je vrij makkelijk pinnen. Mastercard en Visa worden op veel plaatsen geaccepteerd (niet bij benzinepompen, hier accepteert men alleen cash). Travellercheques worden redelijk geaccepteerd, maar bij banken moet je vaak lang in de rij staan en veel papieren invullen. Dus het beste is gewoon geld te pinnen. Terug wisselen van rand in harde valuta is geen probleem.

 

AI onderwijs project en backpacken zuid-afrikalijntje lang

Prijs

 

Voor 2 weken: € 1779

Neem contact met ons op voor een offerte als je langer vrijwilligerswerk wenst te doen in combinatie met de Garden Route.

Je betaalt bij TravelUnique geen boekings- of administratie of reserveringskosten en geen toeslag als je vertrekt in het hoogseizoen.

 

Wat is bij de prijs inbegrepen?
 • Luchthaven transfer
 • Een overnachting bij aankomst
 • 24/7 ondersteuning
 • Dagelijkse transfer van- en naar de projecten
 • Verblijf in het vrijwilligershuis
 • Drie maaltijden per dag in het vrijwilligershuis (niet in de weekenden)

Tour

 • Gekwalificeerde gids
 • Transport in een bus met airco
 • 5 nachten accommodatie in een gedeelde kamer (upgrade mogelijk)
 • Ontbijt en avondeten (behalve dag 5)
 • Activiteiten die niet voorzien van een (*)

 

Niet bij de prijs inbegrepen
 • Vlucht naar Kaapstad
 • Verzekeringen
 • Internet
 • Telefoonkosten
 • Kosten Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Was service
 • Excursies en activiteiten buiten het programma om
 • Frisdrank en alcoholische dranken

lijntje lang

Startdata 2021 en aankomsttijden

 

Startdata 2021

Je vrijwilligerswerk start op vast startdata in 2021. Als deze data bekend zijn dan worden ze zo spoedig mogelijk vermeld.

De tour start ieder maandag in 2021. Het is dus altijd, ongeacht het aantal weken dat je vrijwilligerswerk doet, mogelijk om deel te nemen aan de Garden Route Tour. Neem contact met ons op als je hierover graag meer informatie ontvangt.

Aankomst bij het project voor je vrijwilligerswerk is op zondag voor 17.00 uur. Landt je vlucht later dan 17.00 uur dan word je verzocht om op zaterdag aan te komen en een overnachting te boeken in hotel Verde op de luchthaven van Kaapstad. Klik hier voor de site van hotel Verde. Natuurlijk kan je ook een andere accommodatie in het centrum van Kaapstad boeken. Je wordt dan de volgende dag op zondagochtend opgehaald door een medewerker van African Impact.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAlijntje lang

Downloads

 

Download hier de Engelstalige brochure, onderwijs project in combinatie met backpacken langs de Garden Route

Klik hier voor de Facebook pagina van dit project

 

lijntje lang

button boeken donkergrijs

ees voor het boeken van dit project onze Algemene Voorwaarden. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden. Bij het boeken van een project ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

 

Overige projecten in Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Sport project. Klik hier voor het project
 • Social Impact Experience. Klik hier voor het project
 • Dierenasiel project. Klik hier voor het project
 • Girl Impact project. Klik hier voor het project

 

Belangrijk!

Bovenstaande projectomschrijving geldt voor 1 week onderwijsproject + 1 week Garden Route tour backpacken.

Het is ook mogelijk om voor langere periode één van de overige projecten in Kaapstad te boeken, bijvoorbeeld het Girl Impact project, het sport project of het kinderopvang project. Je kan dan aansluitend ook de Garden Route los boeken. We maken graag een prijsvoorstel voor je.

 

Fotogalerij

 

AI CPTAI CPT2

accommodatie capetownAI CPT-02

 

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de inhoud van deze projectinformatie. Hoewel bij de samenstelling van deze informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet meer correct is. Projecten veranderen voortdurend, waarbij ze worden aangepast aan de lokale behoeften op dat moment.

De gegevens op deze pagina zijn bedoeld ter algemene informatie. TravelUnique behoudt zich het recht voor deze gegevens en prijzen zonder nadere aankondiging te wijzigen en is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de projectinformatie.

Foto verantwoording: de foto’s op deze pagina zijn van onze projectpartner African Impact.

 

Comments are closed.