3
dec

Project van de maand

Project van de maand juni 2018.

Deze maand brengen we graag onder de aandacht het Leo Africa Wildlife Monitoring & Conservation project in Limpopo, Zuid-Afrika

Dit is een prachtig project waarbij  je werkt:

  1. In het veld. Hier word je betrokken bij het verzamelen van data en ID foto’s om de dieren te monitoren. Daarnaast zijn er natuurbehoud activiteiten zoals het herstellen van wegen, het opruimen van afval, het verwijderen van onkruid. Ook behoren tot de werkzaamheden; game capture, animal darting (op verzoek van de dierenarts). Er zijn wandelingen door de bush en je ondersteunt anti-stroperij acties.
  2. Op de basis. Hier help je mee met het koken van de maaltijden, het invoeren van data en onderhoud aan het kamp.
  3. Economisch. LEO Africa ondersteunt het Park Management gratis. Hiervoor zijn ze afhankelijk van vrijwilligers. Het geld van de vrijwilligers wordt ingezet om het project draaiende te houden (aanschaf van camera’s, accommodatie, computers, auto’s, etc.).

Dit is een zeer gevarieerd project met als doel stroperij te voorkomen om zo de neushoorn te beschermen. Ook word je betrokken bij ‘game capture’, ga je op game drive, verzamel je data en zorg je voor camera bewaking.

De minimum leeftijd voor deelname aan dit project is 18 jaar. Je kan 2 – 12 weken deelnemen aan dit project. Het project start op dinsdag.

Meer informatie over dit project vind je hier of neem contact met ons op via info@travelunique.nl of op telefoonnummer 030 – 230 26 32 of 06 – 38 22 86 58.

 

 

Comments are closed.