3
dec

Project van de maand

Project van de maand augustus 2018.

Deze maand brengen we graag onder de aandacht het Fotografie project in The Greater Kruger Area / Hoedspruit, te Zuid-Afrika.

it wildlife fotografie project en natuurbehoudproject biedt een groot scala aan activiteiten. Vrijwilligers starten met een intensieve 4-daagse fotografie cursus onder leiding van een professioneel fotograaf om je fotografie vaardigheden te vergroten.

De overige drie weken worden doorgebracht om het fenomenale wildleven in het Krugerpark te fotograferen, met nadruk op ‘The Big Five’ (de leeuw, de olifant, de neushoorn, de buffel en de jaguar). Daarnaast is er ruimschoots tijd om bezig te zijn met natuurbehoud.

Met je foto’s en kennis ondersteun je THAF (The Happy Africa Foundation). Het project heeft een aantal doelen opgesteld om de prachtige natuur in Zuid-Afrika te behouden.

De minimum leeftijd voor deelname aan dit project is 16 jaar. Dit project duurt vier weken. Hierna kan je eventueel deelnemen aan het Big Five of Large Predator project vanuit dezelfde lodge.

Meer informatie over dit project vind je hier of neem contact met ons op via info@travelunique.nl of op telefoonnummer 030 – 230 26 32 of 06 – 38 22 86 58.

 

 

Comments are closed.