0346 - 833 209

Partners vanTravelUnique: vrijwilligerswerk en stage Afrika
Partners van TravelUnique / links

 

Op het gebied van vrijwilligerswerk en reizen werkt TravelUnique samen met een aantal lokale partners in Afrika en een aantal organisaties in Nederland. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde bedrijven die er samen met TravelUnique voor zorgen dat je een geweldige ervaring in Afrika beleeft.

 

Partners van TravelUnique in Afrika zijn:
  1. African Impact. Het bedrijf African Impact is in 2004 opgericht door Andrew en Wendy Conolly, zij startte het Antelope Park Lion Rehabilitation project in Zimbabwe en dit project groeide uit tot de organisatie African Impact. Vandaag de dag is African Impact de grootste organisatie in Zuid-Afrika op het gebied van vrijwilligerswerk. Meer informatie over African Impact vind je hier.
  2. SEED Madagascar. SEED Madagascar is een Engelse NGO met duurzame projecten in Madagaskar. Klik hier voor meer informatie over SEED Madagascar.
  3. Live4now. Live4now is een kleine, professionale organisatie aan de oostkust van Zuid-Afrika die duurzame vrijwilligersprojecten aanbieden. Klik hier voor informatie.logo www
  4. The Happy Africa Foundation (THAF). Klik hier voor meer informatie.

 

Partners van TravelUnique in Nederland en België zijn:
  1. Tasman Verzekeringen. Ben je op zoek naar een verzekering die vrijwilligerswerk dekt ? Klik dan hier voor meer informatie.
  2. www.thuisvaccinatie.nl

 

Overige organisaties 

Daarnaast werken we samen met een aantal lokale organisaties in Zuid-Afrika, zoals het Amakhala Private Game Reserve, het Askari natuurbehoud project in Zuid-Afrika, Imire in Zimbabwe, Wildlife Act in Zuid-Afrika,  Tshega Christian Mission in Zuid-Afrika, Naankuse in Namibië, etc.

 

THAF partners van travelunique vrijwilligerswerk afrika