030 - 230 26 32

Vrijwilligerswerk Botswana: vrijwilligersprojecten en stages
In Botswana is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

Op dit moment zijn er geen projecten in Botswana. Wel een drietal stages:

 

  • African Wildlife stage, Chobe en Okavango Delta, Botswana. Klik hier voor de stage.
  • Okavango Delta stage, Botwana. Klik hier voor de stage.
  • Human Wildlife conflict stage, Botswana. Klik hier voor de stage.

 

vrijwilligerswerk botswana afrika

 

Deelnemen aan een project of stage in Botswana?

 

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande vrijwilligersprojecten of stages in Botwana, lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over Botswana.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan een project of stage. Mocht dit langer zijn dan vind je de maximale duur vermeld in de projectomschrijving.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Lees voor het boeken van een project goed onze Algemene Voorwaarden door. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Mocht je vragen hebben over het project in Botswana of over vrijwilligerswerk in Afrika in het algemeen dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!