0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Ghana, vrijwilligerswerk en stages
In Ghana is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:
  • Een onderwijs project. Klik hier voor het project
  • Een sportcoaching project. Klik hier voor het project
  • Een medisch- en gezondheidszorg project. Dit is o.a. een project voor tandartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen, verpleegkundigen, artsen en voor iedereen die interesse heeft in de gezondheidszorg.  Klik hier voor het project
  • Een kinderopvang project. Klik hier voor het project
  • Een dierenverzorging project (paarden, Primate Conservation en Veterinary). Klik hier voor het project

Klik hier voor een YouTube filmpje over de projecten in Ghana.

 

AOA-13 vrijwilligerswerk in ghana afrika

Projecten in Ghana, ©Akwaaba

 

Deelnemen aan een project in Ghana?

Wil je deelnemen aan een vrijwilligersproject in Ghana lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over Ghana.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan een project. De maximale duur van deelname staat vermeld in de projectomschrijving.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Lees voor het boeken van een project goed onze Algemene Voorwaarde door. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Ghana. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 ghana

Projecten in Ghana, ©TravelUnique