0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Egypte, vrijwilligersprojecten en stages
In Egypte is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten en stages:

 

  • Community Development project, Cairo. Klik hier voor het project
  • Onderwijs project, Cairo. Klik hier voor het project

 

 

Deelnemen aan een project of stage in Egypte?

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen in Afrika, en specifiek in Egypte? Of hier stage lopen? Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten? Lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landen informatie over Egypte.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 – 12 weken deel te nemen aan een project. Bij sommige andere projecten is verblijf tot 24 weken mogelijk. En bij sommige projecten is een kortere periode alleen mogelijk.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt.

Deelnemen als familie is bij een aantal projecten mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Egypte. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.