0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Reizen in Afrika na een vrijwilligersproject
Reizen en vrijwilligerswerk 

 

Vaak willen vrijwilligers na deelname aan een vrijwilligersproject in Afrika wat meer van het land zien. Dit kunnen we alleen maar aanraden. Vaak ben je een hoop geld kwijt voor een ticket naar Afrika. Iets wat je waarschijnlijk niet ieder jaar zal doen. Daarom is het een prachtige ervaring als je niet alleen de omgeving van je vrijwilligersproject hebt gezien, maar ook andere delen van een land of landen in Afrika.

Dit kan op verschillende manieren:

  • Na je vrijwilligerswerk ga je backpacken. Je ziet wel waar je uitkomt en logeert in backpackersaccommodaties. Vaak leer je onderweg medereizigers uit alle delen van de wereld kennen. Dit is een optie voor echte avonturiers
  • Neem de Baz bus in Zuid-Afrika, klik hier voor meer informatie
  • Boek na je vrijwilligerswerk in Kaapstad, Zuid-Afrika, de geheel georganiseerde Garden Route Tour. Klik hier voor meer informatie
  • Of je boekt een georganiseerde rondreis door Afrika. Hier zijn veel verschillende aanbieders in, ook jongerenreizen

 

Avontuurlijk reizen

Daarnaast bieden wij ook de rondreizen aan van Nomad Africa Adventure Tours aan.  Klik hier voor de site van Nomad.

Dit zijn avontuurlijke reizen in zuidelijk en oost Afrika. Bij Nomad kan je kiezen uit zogenoemde Camping tours of Accommodated tours. Met Nomad reis je door het spectaculaire continent Afrika. Als je deelneemt aan een georganiseerde groepsreis van Nomad ben je er van verzekerd een goed georganiseerde reis te boeken waarbij je reist met een internationaal gezelschap. Prachtige bestemmingen worden bezocht zoals Zuid-Afrika, Mozambique, Zimbabwe, Namibie en Oeganda. Ook is het mogelijk diverse landen te combineren.

Een vrijwilligersproject is los te boeken, een Nomad reis is los te boeken. Maar het is ook mogelijk vrijwilligerswerk met een Nomad reis te combineren.

Mail ons voor een passend reisvoorstel waarbij vrijwilligerswerk en reizen gecombineerd kan worden.

Klik hier voor een Youtube film over de Nomad Tours.

 

HomepageChild1 reizen afrika