030 - 230 26 32

Tumblr blog TravelUnique over vrijwilligerswerk in Afrika
Tumblr Blog TravelUniqueTumblr blog

 

Op Tumblr kan je het blog vinden van TravelUnique. Op deze manier probeer ik jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vrijwilligerswerk in Afrika en wat het doen van vrijwilligerswerk in het buitenland inhoudt.

Ontwikkelingen kunnen zijn op het gebied van:

  • Nieuw projecten
  • Wijzigingen in bestaande projecten
  • Reisverhalen van vrijwilligers
  • Eigen reisverhalen,
  • Projectbezoeken
  • Fondsenwervingsactiviteiten
  • En nog veel meer…

Daarnaast wil ik graag meer informatie geven over het sponsor project van TravelUnique. In augustus 2014 bezochten we Gweru in Zimbabwe. Hier is het Midlands Children Hope project. Midlands is een kindertehuis voor zwerfjongens. Ze leven hier onder erbarmelijke omstandigheden. Graag wil ik jullie hier over meer laten weten en kijken of er een actie opgezet kan worden om een bijdrage te geven aan dit tehuis. Alle tips hoe een goede fundraise actie op te zetten zijn van harte welkom. Heb je zelf een Tumblr blog laat dit dan even weten, ik volg het graag.

 

Wat is eigenlijk eenTumblr blog?

Tumblr is een social media website en microblogging systeem waarmee je op eenvoudige wijze muziek, links, tekstberichten, foto’s of video’s kunt delen met anderen in de vorm van een zogenaamde Tumblelog.

Dat delen kan via de webbrowser op jouw computer, je tablet, je telefoon en zelfs via e-mail. Je kunt bepaalde bloggers volgen als je dat wilt en je kunt Tumblelogs bij jouw favorieten zetten. Het bijzondere is dat Tumblr veel wordt gebruikt door gelegenheidsblogs en niet alleen door vast bloggers. Tumblr is heel visueel ingesteld en mede daardoor intuïtief in het gebruik.

Tumblr is in 2006 in New York opgericht door David Karp en sedert 2012 ook in het Nederlands beschikbaar is een van snelst groeiende websites ooit en in de Verenigde Staten is Tumblr na Facebook, de website waar de meeste tijd op wordt doorgebracht door gebruikers.