0346 - 833 209

TravelUnique: Cursussen in verschillende landen in Afrika
Cursussen

 

Het doel van een cursus is om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen of je kennis over een bepaald onderwerp de verbreden. Het is in Afrika mogelijk om aan verschillende soorten cursussen deel te nemen. Veelal zijn het cursussen op het gebied van ‘wildlife’ / natuurbehoud.

 

Soorten cursussen:
1. Ranger cursus

Het is mogelijk om een cursus tot ranger te volgen in Zuidelijk Afrika. Je bent dan woonachtig en werkzaam in een van de vele Private Game Reserves die Zuidelijk Afrika rijk is.

Een cursus in Afrika is een cursus niet vanuit de schoolbanken, maar door middel van praktijk ervaring. Vanuit een bepaald Game Reserve wordt de cursus tot ranger verzorgd. Mocht je hier meer informatie wensen over een ranger cursus, neem dan contact met ons op.

 

2. Natuurbehoud cursus

Het is ook mogelijk een cursus te volgen op het gebied van natuurbehoud. Dit is mogelijk zowel in groepsverband als alleen. Een groep kan bestaan uit een groep studenten van een Hogeschool of universiteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over cursussen in groepsverband. Wij zullen een passende offerte maken.

 

3. Dierenarts cursus

Of je volgt een cursus op het gebied van diergeneeskunde, gegeven door een ervaren dierenarts die gewend is te werken met groot wild en deze kennis graag overdraagt aan Nederlandse en Belgische dierengeneeskunde studenten.Belangrijk bij het volgen van en cursus in Afrika is dat je de Engelse taal goed beheerst. Dit omdat je vaak aan een cursus deelneemt met een internationaal gezelschap waarbij de voertaal Engels is.

Een cursus bestaat uit een vast programma van een vast aantal dagen. De meeste cursussen worden twee maal per jaar gegeven.

Meld je op tijd aan voor een cursus, vol = vol.

Je kan deelnemen aan de volgende cursussen:

  • Cursus Natuurbehoud, Namibië. Klik hier voor meer informatie.
  • Dierenarts cursus Naankuse, Namibie. Klik hier voor meer informatie.

 

cheetas Namibie cursus natuurbehoud cursussen