0346 - 833 209

Garden Route Tour 2020, 6 dagen reizen door Zuid-Afrika
Reis na je vrijwilligerswerk in Kaapstad: Cape to Addo / Garden Route Tour, 6 dagen

 

Deze aanvullende reis is speciaal samengesteld voor vrijwilligers werkzaam bij de vrijwilligersprojecten in Kaapstad, Zuid-Afrika. Op deze manier zie je naast je vrijwilligerswerk meer van het prachtige Zuid-Afrika. Je wordt opgehaald bijhet vrijwilligershuis in Muizenberg in Kaapstad. Na afloop van de tour kan je worden afgezet bij een accommodatie in Kaapstad of op het vliegveld.

 

VERTREK IEDERE MAANDAG VANUIT KAAPSTAD

The Cape to Addo Elephant Safari oftewel de Garden Route Tour is een unieke, veilige en betaalbare manier om de Garden Route te verkennen. Dit reisschema zit vol met unieke Afrikaanse ervaringen en spannende ontdekkingen. Een bezoek aan grotten, het zien van grote hoeveelheden olifanten, bungee jumpen, een game drive, surfen, shoppen en nog heel veel meer.

Dit is een tour die wordt begeleid door een ervaren chauffeur en een ervaren tourgids. De tour zal je leiden naar prachtige plekken in Zuid-Afrika.

 

Reisschema:

 

Maandag, dag 1

Vandaag word je opgehaald bij de vrijwilligers accommodatie in Muizenberg en vertrek je uit Kaapstad om langs één van de prachtigste wegen van Zuid-Afrika te rijden. Maar eerst maak je kennis met de Afrikaanse pinguïns bij Bolders Beach, duik je met haaien (*) of ga je walvissen spotten (*).

(*) dit zijn optionele activiteiten, deze dienen apart geboekt en betaald te worden.

Dinsdag, dag 2

Vandaag rijd je langs Zuid-Afrika’s langste wijn route en eindig je in de struisvogel hoofdstad van de wereld; Outdshoorn. Je zal vandaag wijn proeven, struisvogels zien en de beroemde Cango Caves bezoeken. Dit is Zuid-Afrika’s oudste toeristische attractie.

Woensdag, dag 3

De volgende stop is Wilderness. Hier kan je kajakken, wandelen door een woud met een prachtige waterval en genieten van het uitzicht op de Indische Oceaan. In de avond kan je genieten van een zonsondergang op het strand.

Donderdag, dag 4

Als je durft, dan kan je bungeejumpen vanaf de hoogste commerciële bungee jump in de wereld (*), 216 meter . Of met een zip-line op canopy tour (*) door de bomen. De middag zal worden doorgebracht  in het Tsitsikamma National Park voordat er wordt vertrokken naar het ADDO Elephant Park.

Vrijdag, dag 5

Vandaag staat er een safari in het Addo Elephant Park op het programma. Hier vind je leeuwen, neushoorns en meer dan 600 olifanten. Er is ook een ochtend game drive van 2 uur met een gids (*).

Zaterdag, dag 6

Na de nacht in Wilderness te hebben doorgebracht (of Mosselbay) wordt de reis richting Kaapstad ondernomen. Onderweg is het nog mogelijk om te sandboarden of the skydiven (*) voordat je wordt afgezet bij een accommodatie in Kaapstad. Aangeraden wordt om op zondag naar huis te vliegen. Mocht je toch op zaterdag naar huis willen vliegen, boek dan een vlucht die vertrekt na 20.00 uur.

(*) dit zijn optionele activiteiten die niet bij de prijs zijn inbegrepen en vooraf dienen te worden geboekt. Neem contact met ons op voor de juiste prijzen van de optionele activiteiten.

 

Let op! vertrekt je vlucht op zaterdag naar huis. Dan kan je een internationale vlucht na 21.00 boeken. Of je overnacht nog een nacht in Kaapstad en vertrekt op zondag richting huis.

 

Bij de prijs inbegrepen
 • Gekwalificeerde gids
 • Ophalen en wegbrengen vanaf en naar je accommodatie
 • Transport in een bus met airco
 • 5 nachten accommodatie
 • ontbijt en avondeten (behalve dag 5)
 • activiteiten zoals omschreven (uitgezonderd de activiteiten met *)

 

Optionele activiteiten Garden Route Tour
 • Duiken met haaien
 • Walvissen boottrip (juli – november)
 • Bungee jumpen (216 meter)
 • Tree-top Canopy Tour
 • Extra Addo game drive van 2 uur in een open auto met gekwalificeerde gids
 • Tadem sky diving (10.000 meter)
 • Sand boarden

Neem contact met ons op voor de prijzen van deze optionele activiteiten. De prijzen staan ook vermeld in de brochure. Deze activiteiten dienen vooraf geboekt te worden.

 

Prijzen Garden Route Tour 2020

De prijs voor deze 6-daage reis bedraagt euro 573 per persoon. Dit is een kamer op een slaapzaal. Het is mogelijk om een upgrade van de kamer te boeken. Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Er zijn diverse opties mogelijk (backpacker twin room, single room, etc.).

 

Brochure

Wil je deze tour boeken na je vrijwilligerswerk in Kaapstad? Neem dan contact met ons op! Klik hier voor de brochure.

 

THAF-02 Garden route tour Zuid-Afrika