0346 - 833 209

Wat is een Global Awareness Programma in Afrika?
Wat is een Global Awareness Programma? 

 

Een Global Awareness Programma is een educatief programma met als doel verantwoordelijke wereldburgers te creëren. Dit door samen te werken met lokale  gemeenschappen in Afrika.

De programma’s zijn ontwikkeld door African Impact. African Impact is een educatieve reisorganisatie die al meer dan 15 jaar ontwikkelingsprogramma’s aanbiedt, waaronder service-learning, vrijwilligerswerk, stages en expedities door heel Afrika. TravelIUnique werkt al meer dan tien jaar samen met African Impact.

De projecten en programma’s van African Impact zijn samen met lokale gemeenschappen in Afrika ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het werk dat ze doen duurzaam, verantwoordelijk en relevant is voor de behoeften van deze gemeenschappen.

Meer dan 15 jaar ervaring heeft ertoe geleid dat ze leergang hebben ontwikkeld, die ze voor iedereen toegankelijk willen maken. Waarbij je wat je leert direct in de praktijk ziet.

Een Global Awareness Programma is een volledig georganiseerd programma in een specifiek land of landen en voor een bepaalde leeftijdsgroep.

Je dient een opleiding te hebben op HAVO of VWO niveau of bezig zijn met een studie op MBO, HBO of Universitair niveau.

Je kan zowel alleen als in een groep deelnemen aan het programma. Buiten de je ticket, eventuele vaccinaties, visum en coronatest is alles inbegrepen bij de te betalen prijs. Dit is de accommodatie, alle maaltijden, excursies, lesmateriaal, begeleiding en transport tijdens je verblijf.

 

Global Awareness Programma’s, ©Pixabay