23
sep

Sponsor project TravelUnique, Zimbabwe

Het project dat TravelUnique van harte steunt is het Midlands Children Hope Project in Gweru, Zimbabwe. Dit project is in 2011 gestart door twee Noorse ex-vrijwilligers, Thomas Nordberg en Anita Svendheim.

 

Het doel van Midlands Children Hope Project is:
  • Het betalen van het schoolgeld van de weeskinderen aan het begin van elk kwartaal. Dit is omdat zij van mening zijn dat een kind een betere toekomst heeft als het onderwijs heeft genoten. Dit in een land waar meer dan 80% van de bevolking zonder baan zit.
  • Midlands Children Hope Project verleent steun aan projecten die worden opgezet zodat het weeshuis in de toekomst zelfvoorzienend kan zijn.
  • Midlands Children Hope Project werkt aan de bouw van een nieuw weeshuis in Gweru om op deze wijze hulp te bieden aan alle kinderen die op straat leven en die behoefte hebben aan hun steun, dit geldt ook voor kwetsbare meisjes.

 

Donaties

Donaties voor dit project zijn van harte welkom op rekening NL63 RABO 015.93.40.918 ten name van TravelUnique te Bilthoven. Het gehele bedrag komt ten goede aan dit project voor straatkinderen in Gweru. Hiervan ontvang je een duidelijk overzicht. Begin augustus 2014 is dit weeshuis door ons bezocht. Toen werd duidelijk dat steun aan dit project broodnodig is. Straatjongens worden opgevangen door MCHP, maar voor meisjes die op straat wonen is niks geregeld, zij zijn natuurlijk een zeer kwetsbare groep. Er is een stuk grond gekocht naast Antelope Park om een nieuw weeshuis te bouwen waar ook een opvang voor meisjes komt. Helaas is er nog niet voldoende geld binnen.

Ken je een bedrijf wat een goed sponsor project zoekt en waarbij elke euro goed besteed wordt? Neem dan contact met ons op en we sturen graag een brochure met meer informatie over dit project.

Voor meer informatie klik hier voor de Facebook pagina van Midlands Children Hope Project en hier voor de website.

Kijk hier naar een Youtube fimpje over dit project. button youtube

 

Midlands

Comments are closed.