0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Madagaskar, vrijwilligersprojecten en stages
In Madagaskar is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

  • Natuurbehoud project, Fort Dauphin. Klik hier voor het project

 

vrijwilligerswerk afrika madagaskar

Natuurbehoud project, Madagaskar, ©SEED

 

Deelnemen aan een project in Madagaskar?

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten lees dan heel goed de projectomschrijvingen door. Lees vervolgens de landeninformatie over Madagaskar. Bij de projecten in Madagaskar werken we samen met onze partnerorganisatie SEED Madagascar. Klik hier voor de website van SEED Madagascar.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de projecten staat vermeld wat de duur is dat je kan deelnemen aan het desbetreffende project. Dit varieert meestal van 2 tot 12 weken.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Belangrijk is dat je voor het aanmelden goed onze Algemene Voorwaarden doorleest. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Madagaskar. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

Mocht je vragen hebben over een project in Madagaskar of over vrijwilligerswerk in Afrika in het algemeen dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!