0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Malawi, vrijwilligersprojecten en stages
In Malawi is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

  • Wildlife Sanctuary project, Lilongwe. Klik hier voor het project

 

AI kids20 vrijwilligerswerk afrika malawi

Projecten in Malawi, ©AI

 

Deelnemen aan een project in Malawi?

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten lees dan heel goed de projectomschrijvingen door. Bepaal of je wilt deelnemen aan een sport- een kleuterschool-, een medisch-, natuurbehoud- of een onderwijs project. Lees vervolgens de landeninformatie over Malawi.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan een project. Wil je langer deelnemen aan een project? Neem dan contact met ons op.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Belangrijk is dat je voor het boeken van een project in Malawi goed onze Algemene Voorwaarden doorleest. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Mocht je vragen hebben over een project in Malawi of over vrijwilligerswerk in Afrika in het algemeen dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Ook is het mogelijk om vrijblijvend en zonder kosten een afspraak te maken om een bepaald project door te spreken. Je bent altijd van harte welkom!