0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Mozambique, vrijwilligersprojecten en stages
In Mozambique is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten en stages:
  • Marine- en walvishaaien project, Tofo. Klik hier voor het project

 

AIkids19 vrijwilligerswerk afrika projecten in mozambique

Projecten in Mozambique, ©African Impact

 

Deelnemen aan een project of stage in Mozambique?

 

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten of stages in Mozambique lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over Mozambique.

Spreekt het project of stage je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 – 12 weken deel te nemen aan een project. Bij andere projecten is het weer mogelijk tot maximaal 24 weken te verblijven. Meld je vervolgens aan via de website of stuur een mail met je wensen. Belangrijk is om voor het boeken van een project of stage goed onze Algemene Voorwaarden door te lezen. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt.

Belangrijk om te weten is dat ze voornamelijk Portugees spreken in Mozambique. In het Engels kan je je redelijk redden omdat naast het Portugees ook de officiële taal in Mozambique is. Daarnaast is het één van de armste landen in de wereld.

 

Tofo en Inhambane

De projecten bevinden zich aan de kust in Tofo en Inhambane. Het is ook mogelijk om hier  je duikbevret te halen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over de stages en projecten in Mozambique. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 Mozambique

Projecten in Mozambique, ©TravelUnique