0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Namibië, vrijwilligersprojecten en cursussen
In Namibië is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

 • Medisch project, Epukiro. Klik hier voor het project
 • Natuurbehoud project, Windhoek. Klik hier voor het project
 • Research project Neuras, Kanaan en Mangetti. Klik hier voor het project
 • Paarden project, Windhoek. Klik hier voor het project
 • Rhino Rangers project, Windhoek. Klik hier voor het project
 • EHRA Olifanten project, Swakopmund, Namibië. Klik hier voor het project
 • Oana Expeditie (4 weken), Namibië, klik hier voor het project, dit project is tijdelijk niet beschikbaar
 • Nhoma Safari Camp project, klik hier voor het project

 

Daarnaast zijn er een tweetal cursusssen:

 • Natuurbehoud cursus, Windhoek. Klik hier voor de cursus. Het is nog niet duidelijk of deze cursus ook in 2022 zal plaatsvinden
 • Veterinary Wildlife Experience cursus, Windhoek. Klik hier voor de cursus. Het is nog niet duidelijk of deze cursus ook in 2022 zal plaatsvinden

 

Een een stage:

 • Oana Natuurbehoud stage, Warmbad, Namibië. Klik hier voor de stage

 

AI projecten in Namibië vrijwilligerswerk afrika

Projecten in Namibië, ©Naankuse

 

Deelnemen aan een project of aan een cursus in Namibië?

Wil je deelnemen aan een van bovenstaande projecten, expeditie of aan een cursus? Lees dan heel goed de projectomschrijving door. Bepaal of je wilt deelnemen aan een medisch-, natuurbehoud- of paarden project. Lees vervolgens de landeninformatie over het Namibië.

Spreekt het project of de cursus je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 – 12 weken deel te nemen aan een project. Dit staat altijd in de projectomschrijving vermeld. Ook is het mogelijk om in Namibië deel te nemen aan een aantal cursussen. Dit zijn cursussen op het gebied van natuurbeheer of op het gebied van diergeneeskunde. Meestal starten de cursussen tweemaal per jaar. Dit is over het algemeen in februari en in september of oktober. De duur van de cursus is 10 dagen plus 2 dagen reistijd plus twee dagen weekend.

 

Aanmelden

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Lees voor het boeken van een vrijwilligersproject of cursus in Namibië goed onze Algemene Voorwaarden door. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Namibië. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 Namibië