0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Oeganda, vrijwilligersprojecten en stages
In Oeganda is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

Het onderwijsproject rondom het Mukono en Buikwe District, Oeganda. Klik hier voor het project

Agricultuur en natuurbehoud project, rondom Mukono en Buikwe District, Oeganda. Klik hier voor het project

Public Health project, rondom Mukono en Buikwe District, Oeganda. Klik hier voor het project

Community outreach project, rondom Mukono en Buikwe District, Oeganda. Klik hier voor het project

Het Rhino Fund project, Ziwa Rhino Sanctuary, Nakitoma, Nakasongola District, Oeganda. Klik hier  voor het project. Dit project is tijdelijk niet te boeken

 

oeganda4

Projecten in Oeganda, ©AI

 

 Deelnemen aan een project of stage in Oeganda?

Wil je deelnemen aan een van bovenstaande projecten of aan een stage? Lees dan heel goed de projectomschrijving door. Mochten de projecten niet aansluiten bij je achtergrond of wensen, neem dan contact met ons op. In Oeganda is het mogelijk aan de hand van je opleiding en ervaringen een project samen te stellen. Lees vervolgens de landeninformatie over het desbetreffende land.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 – 12 weken deel te nemen aan een project.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Lees voor het boeken van een project goed onze Algemene Voorwaarden door. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt.

 

Afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Oeganda. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.