0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Seychellen, vrijwilligersprojecten en stages
Op de Seychellen is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

  • North Island,  natuurbehoud project, Seychellen. Klik hier voor het project.

 

Wildlife act Seychellen-1

Deelnemen aan een project op de Seychellen?

 

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over de Seychellen. De Seychellen, officieel de Republiek der Seychellen, zijn een land en archipel in Afrika ten noorden van Madagaskar in de Indische Oceaan, ongeveer 1600 km ten oosten van het Afrikaanse continent. De Seychellen bestaan uit meer dan 115 eilanden. Minder dan een derde daarvan is bewoond. Van de 92.430 (2015) inwoners woont zo’n 90% op het hoofdeiland Mahé. Een prachtige bestemming om vrijwilligerswerk te doen!

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan het project. Bij weer andere projecten is een verblijf tot 24 weken mogelijk. Het juiste aantal weken dat je maximaal bij een project kan verblijven staat vermeld in de projectomschrijving.

 

Aanmelden

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Belangrijk voor het boeken van een project op de Seychellen is dat je onze Algmene Voorwaarden goed doorleest. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten op de Seychellen. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 Seychellen