0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Zambia, vrijwilligersprojecten en stages
In Zambia is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:
Livingstone

 

  • Sportproject, Livingstone, Zambia. Klik hier voor het project
  • Onderwijsproject, Livingstone, Zambia. Klik hier voor het project
  • Eco bricking bouwproject, Livingstone, Zambia. Klik hier voor het project
  • Het Girl Impact project, Livingstone, Zambia. Klik hier voor het project
  • Medisch/gezondheidszorg project, Livingstone, Zambia. Klik hier voor het project

 

Leeuwen projecten in Zambia

Projecten in Zambia, ©African Impact

 

Deelnemen aan een project in Zambia?

 

Er zijn verschillende projecten in Zambia. Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten in Zambia lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over Zambia.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan een project. .

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Zambia. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerswerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

 

projecten in Livingstone

Projecten in Zambia, ©TravelUnique