0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Zanzibar, vrijwilligersprojecten en stages
In Zanzibar is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

  • Onderwijs project, Jambiani. Klik hier voor het project
  • Dolfijnen project, Jambiani. Klik hier voor het project

Vanwege de Corona crisis zijn de projecten in 2021 gesloten. De verwachting is dat ze zullen heropenen mei/juni 2022.

 

projecten in zanzibar vrijwilligerswerk afrika

Projecten in Zanzibar, ©African Impact

 

Deelnemen aan een project in Zanzibar?

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over Zanzibar.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 tot 12 weken deel te nemen aan het project. De juiste maximale aantal weken vind je altijd vermeld in de projectomschrijving.

Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Belangrijk voor het boeken van een project in Zanzibar is dat je vooraf goed onze Algemene Voorwaarden doorleest. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt. Belangrijk om te melden is dat voor deelname aan ieder project van TravelUnique een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk is. Het duurt 2 tot 3 weken om een VOG te ontvangen van de gemeente waarin je woont. Als je wilt deelnemen aan een project, graag aanmelden minimaal 6 weken voor vertrek.

Vaak worden de projecten in Zanzibar gecombineerd met een project in Tanzania. Vaak wordt een safari in Tanzania gecombineerd met de prachtige stranden in Zanzibar. Ook kan Mount Kilimanjaro worden beklommen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Zanzibar. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 Zanzibar

Projecten in Zanzibar, ©TravelUnique