0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Zimbabwe, vrijwilligersprojecten en stages
In Zimbabwe is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten of stages:

 

Imire
  • Neushoorn en olifant project, Imire, Zimbabwe. Klik hier voor het project
  • Paarden project, Imire, Zimbabwe. Klik hier voor het project

 

Victoria Falls
  • Fotografie project, Victoria Falls, Zimbabwe. Klik hier voor het project
  • Game Park Management project, Victoria Falls, Zimbabwe. Klik hier voor het project

 

 

Leeuw7 vrijwilligerswerk afrika projecten in zimbabwe

Projecten & stages Zimbabwe, ©African Impact

 

Deelnemen aan een project of stage in Zimbabwe?

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten of stages in Zimbabwe lees dan heel goed de projectomschrijving door. Lees vervolgens de landeninformatie over Zimbabwe.

Spreekt het project of de stage je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project of stage. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 – 12 weken deel te nemen aan een project. Meld je vervolgens aan via de site of stuur een mail met je wensen. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Zimbabwe. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

 

travelunique-slider3 Zimbabwe

Projecten & stages in Zimbabwe, ©African Impact