0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Reizen in Afrika na een vrijwilligersproject
Reizen na een stage of vrijwilligerswerk 

 

Vaak willen vrijwilligers of stagiaries na deelname aan een vrijwilligersproject of stage in Afrika wat meer van het land zien. Dit kunnen we alleen maar aanraden. Vaak ben je een hoop geld kwijt voor een ticket naar Afrika. Iets wat je waarschijnlijk niet ieder jaar zal doen. Daarom is het een prachtige ervaring als je niet alleen de omgeving van je vrijwilligersproject hebt gezien, maar ook andere delen van een land of landen in Afrika.

Dit kan op verschillende manieren:

  • Na je vrijwilligerswerk of stage ga je backpacken. Je ziet wel waar je uitkomt en logeert in backpackersaccommodaties. Vaak leer je onderweg medereizigers uit alle delen van de wereld kennen. Dit is een optie voor echte avonturiers
  • Neem de Baz bus in Zuid-Afrika, klik hier voor meer informatie
  • Boek na je vrijwilligerswerk in Kaapstad, Zuid-Afrika ,een georganiseerde Garden Route Tour. Klik hier voor meer informatie
  • Of je boekt een georganiseerde rondreis door Afrika. Hier zijn veel verschillende aanbieders in

 

Reisorganistie

TravelUnique is geen reisorganisatie. Volgens Wikipedia is een touroperator of reisorganisatie: een bedrijf dat pakketreizen samenstelt bestaande uit vervoer (zoals een chartervlucht), verblijf (zoals hotelovernachting), vervoer van de luchthaven naar het hotel en de diensten van een plaatselijke vertegenwoordiger van de reisorganisator, allemaal voor één enkele prijs. Daarnaast kunnen dagtochten, het gebruik van een huurauto en andere keuzes deel uitmaken van het pakket.

TravelUnique biedt slechts 1 dienst aan en dat is vrijwilligerswerk of een stage in Afrika.

 

Avontuurlijk reizen

Graag raden we je de rondreizen aan van Nomad Africa Adventure Tours aan. Klik hier voor de site van Nomad.

Dit zijn avontuurlijke reizen in zuidelijk en oost Afrika. Bij Nomad kan je kiezen uit zogenoemde Camping tours of Accommodated tours. Met Nomad reis je door het spectaculaire continent Afrika. Als je deelneemt aan een georganiseerde groepsreis van Nomad ben je er van verzekerd een goed georganiseerde reis te boeken waarbij je reist met een internationaal gezelschap. Prachtige bestemmingen worden bezocht zoals Zuid-Afrika, Mozambique, Zimbabwe, Namibie en Oeganda. Ook is het mogelijk diverse landen te combineren.

Klik hier voor een Youtube film over de Nomad Tours. Een rondreis met Nomad kunnen wij voor je boeken.

Reizen met bijvoorbeeld de Bazz bus en Nomad Tours dien je zelf te boeken. Wij kunnen je alleen deze organisties van harte aanbevelen.

Sommige van onze partners op het gebied van vrijwillligerswerk bieden een reis aan tijdens of na je vrijwilligersproject. Dit kan wel geboekt worden via TravelUnique.

Ook dien je zelf een ticket, een reisverzekering en een visum te regelen. Ook hier kunnen we je van advies dienen, maar dien je het zelf te regelen.

 

 

HomepageChild1 reizen afrika

Reizen in Afrika, ©AllOutAfrica