0346 - 833 209

Taalcursus Engels op diverse niveau's: IH Capetown, Zuid-Afrika
Taalcursus Kaapstad

 

Wil je graag je Engels verbeteren? Het volgen van een taalcurus in Kaapstad, Zuid-Afrika  is een geweldige manier om studie en vakantie of vrijwilligerswerk te combineren. Je leert de taal veel sneller in het land zelf omdat je wel Engels moet spreken om je verstaanbaar te maken. Daarnaast kan je het geleerde meteen in praktijk toepassen door je gesprekken met de overige, internationale, deelnemers aan de cursus en in winkels, restaurants, etc.

Het volgen van een taalcursus kan je eventueel combineren met het doen van vrijwilligerswerk in Kaapstad.

Samen met International House Capetown (IH Capetown) bieden wij zowel standaard (20 uur per week) als intensieve cursussen (30 uur per week) of privé cursussen aan.

Bel of mail ons voor de verschillende mogelijkheden en prijzen en voor de brochure over de taalcursus in Kaapstad.

 

Accommodatie

Een accommodatie is geregeld bij deelname aan de talencursus. Je verblijft in een prima hostel genaamd never@home. Je kan kiezen uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Je kan ook kiezen uit een verblijf inclusief maaltijden of exclusief maaltijden.

Klik hier voor de accommodatie.

Brochure

Klik hier voor de brochure.

 

IH capetown taalcursus kaapstad

 

Kaapstad

Kaapstad is een prachtige plek om een taalcursus te volgen. Er zijn namelijk heel veel leuke dingen te doen in (en om) Kaapstad. Van Lion’s Head beklimmen bij zonsopgang, extreme sporten als parachutespringen en skydiven tot een zondagse gospeltours in een township. Een bezoek aan het historische monument dat Robbeneiland is, winkelen bij VA Waterfront, duiken met haaien in Gansbaai, de Tafelberg op, je kan naar boven hiken maar ook gewoon lekker lui met de kabelbaan gaan, wijn proeven in Stellenbosch en nog veel meer.

Maar genieten ook van prachtige stranden, architectuur en restaurants. Maar hier vind je ook sloppenwijken, waaronder de één na grootste sloppenwijk van Zuid-Afrika: Khaylitsha.

 

Wat kan je nog meer doen?
  • Neem een paar surflessen in de buitenwijk Muizenberg, in dezelfde baai kan je ook met witte haaien duiken en walvissen spotten
  •  Huur een helicopter en bekijk de Afrikaanse natuur en Kaapstad vanuit de lucht
  • Volg een rondleiding van een local door één van de sloppenwijken van de stad
  • Bezoek sowieso even Robbeneiland, heel indrukwekkend!
  • Bezoek Boulders Beach. Je kan er zwemmen met pinguïns, prachtig koraal bekijken en lekker op het strand luieren
  • Ga uit in Long Street. Dit is ‘s nachts de plek om te zijn
  • In het iets rustigere Camps Bay kun je Café Caprice vinden, een perfecte plek om onder het genot van een drankje de zon onder te zien gaan

 

 Ervaringen taalcursus Kaapstad
  • ‘Ik heb de talen cursus als heel prettig ervaren, alleen was ik er maar voor twee weken en dit was te weinig als ik terug zou gaan voor de cursus zou ik minimaal 4/6 weken gaan. De begeleiding is goed en ik sliep in een hostel never@home. Dit is 5/10 min met de bus vanaf de school prima aan te reizen dus. Never@home was een fijne plaats om te verblijven mooie tweepersoonskamers en ze zijn daar ook super behulpzaam met van alles.Vanuit school wordt er na schooltijd ook super veel georganiseerd om Kaapstad te leren kennen’. Sue-Lynn Sonke, januari 2015