0346 - 833 209

Vrijwilligerswerk Afrika: Kenia, diverse vrijwilligersprojecten en stages
In Kenia is het mogelijk deel te nemen aan de volgende projecten:

 

  • Gezondheidszorg- en community project, Limuru. Klik hier voor het project
  • Onderwijs- en community project, Limuru, Kenia. Klik hier voor het project. Dit project zal vanwege de Corona crisis niet eerder openen dan 2022
  • Masai Mara natuurbehoud- en research project. Klik hier voor het project
  • Fikia Dada Rescue Centre project, Limuru, Kenia. Klik hier voor het project

 

ai vrijwilligerswerk afrika kenia

Projecten in Kenia, ©African Impact

 

Deelnemen aan een project in Kenia?

Wil je deelnemen aan één van bovenstaande projecten in Kenia lees dan heel goed de projectomschrijving door. Bepaal aan welk project je wilt deelnemen en lees vervolgens de landeninformatie over Kenia.

Spreekt het project je nog steeds aan bepaal dan de datum dat je wilt vertrekken en de duur van deelname aan het project. Bij de meeste projecten is het mogelijk om 2 – 12 weken deel te nemen aan een project. Dit staat vermeld in de projectomschrijving. Meld je vervolgens aan via het boekingsformulier of stuur een mail met je wensen. Lees voor het boeken van een project goed onze Algemene Voorwaarden door. Wij zorgen dat je alle benodigde informatie voor vertrek ontvangt.

Het is natuurlijk ook mogelijk om voor het boeken van een project een afspraak te maken om de mogelijkheden door te spreken. Een afspraak is vrijblijvend, het verplicht je tot niks. Een afspraak is mogelijk van maandag tot en met vrijdag overdag. Of, indien gewenst, in de avonduren of in het weekend.

Tijdens de afspraak kan je al je vragen stellen. Ook zullen we je alle benodigde informatie geven over het project of de projecten in Kenia. Ook eventueel andere mogelijkheden in Afrika kunnen we met je doorspreken. Op deze manier proberen we de beste optie om vrijwilligerwerk te gaan doen in Afrika voor je te vinden.

Mocht je vragen hebben over een project in Kenia of over vrijwilligerswerk in Afrika in het algemeen dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!